Блощинська (Дудкіна), Олена ОлександрівнаГавриш, Андрій ВолодимировичГубеня, Вячеслав ОлександровичІщенко, Тетяна ІванівнаДоценко, Віктор Федорович2015-12-142015-12-142012Розвиток мережі закладів ресторанного господарства столичного регіону України / О. О. Дудкіна, A. В. Гавриш, В. О. Губеня та ін. // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29–30 жовтня 2012 р. – Київ : НУХТ, 2012. – С. 85–87.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21963Г оловне завдання сучасного етапу розвитку нашого суспільства спрямоване на подолання спаду суспільного виробництва, побудову соціально орієнтованої економіки, основаної на ринкових відносинах. На цьому етапі виникає потреба у розробці нових підходів до організації та управління економічною діяльністю. Не залишається осторонь від проникнення елементів „нової економіки” і ресторанний бізнес, що набуває особливої актуальності. The main task of the current stage of development of society aimed at overcoming the decline of social production, the construction of a socially oriented economy, which is based on market relations. At this stage, there is a need to develop new approaches to the organization and management of economic activities. Do not remain aloof from penetrating elements "new economy" and restaurant business, which is of particular relevance.кафедра готельно-ресторанної справистоличний регіонмережа закладівресторанне господарствоrestaurant managementcapital Regionchain ofРозвиток мережі закладів ресторанного господарства столичного регіону УкраїниOther