Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 6.091700 “Зберігання, консервування та переробка м’яса” напряму 0917 “Харчова технологія та інженерія” денної форми навчання - Воронцов, Олександр Олександрович (My University, 2006)
Дисципліна "Мікробіологія м’яса і м’ясопродуктів" (далі – мікробіологія) вхо- дить до навчальних планів бакалаврів та є обов'язковою для технічних вищих на- вчальних засобів, які готують бакалаврів за спеціальністю 6.091700 “Технологія продуктів зберігання, консервування та переробки м яса”. Для виробництва якісних харчових продуктів вивчення життєдіяльності мік- роорганізмів, знання методів мікробіологічного та санітарно-бактеріологічного кон- тролю на харчових підприємствах має вирішальне значення. Discipline "Microbiology of meat and meat products" (hereinafter - Microbiology) vho- shares and a Bachelor curriculum and is compulsory for technical higher on- vchalnyh means preparing bachelors specialty 6.091700 "Technology food storage, preservation and processing of meat m ". For the production of quality foods explore life micro- microorganisms, knowledge of methods of microbiological and sanitary-bacteriological con- tion control in food plants is crucial.
Keywords: зберігання; консервування; переробка м’яса; storage; preservation; processing meat; мікробіологія; microbiology; кафедра біотехнології і мікробіології