Рішко, Мар’янаМачужак, Марія МихайлівнаБабич, Ірина Михайлівна2024-05-242024-05-242023Рішко, М. Французьке "Sur lie" в вітчизняному виноробстві / М. Рішко, М. Мачужак, І. Бабич // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3-7 квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч.1. – С. 215https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43248В роботі використано аналіз наукової літератури направленої на дослідження "Sur lie" в технології білих вин. Також проведений аналіз виробництва вина французьких компаній.The work uses the analysis of scientific literature aimed at the study of "Sur lie" in the technology of white wines. An analysis of wine production by French companies was also carried out.ukкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствадріжджовий осадвитримка білого винабілі винаyeast sedimentaging of white winewhite winesФранцузьке "Sur lie" в вітчизняному виноробствіThesishttps://orcid.org/0000-0002-3058-3062