Французьке "Sur lie" в вітчизняному виноробстві - Рішко, Мар’яна; Мачужак, Марія Михайлівна; Бабич, Ірина Михайлівна (My University, 2023)
В роботі використано аналіз наукової літератури направленої на дослідження "Sur lie" в технології білих вин. Також проведений аналіз виробництва вина французьких компаній.

The work uses the analysis of scientific literature aimed at the study of "Sur lie" in the technology of white wines. An analysis of wine production by French companies was also carried out.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; дріжджовий осад; витримка білого вина; білі вина; yeast sediment; aging of white wine; white wines