Бендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаБессараб, Олександр СеменовичШутюк, Віталій Володимирович2020-02-032020-02-032017Бендерська, О. В. Використання плодово-ягідних порошків в технологіях томатних соусів / О. В. Бендерська, О.С. Бессараб, В.В. Шутюк // Інноваційний розвиток харчової індустрії : матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції, 14 грудня 2017р., м. Київ. – С. 45-47.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30624У статті розглянуто технологічні властивості харчових порошків із ягід. Наведено результати теоретичних та експериментальних досліджень якості порошку із чорниці, отриманого методом сушіння з використанням валкової сушарки та подальшим його подрібненням. Дослідження показали, що порошок чорниці є багатим джерелом вітамінів, антиоксидантів та комплексів фенольних сполук.otherтоматихарчові порошкисоусчорницяантиоксидантиtomatoespowderssaucesbilberryantioxidantsкафедра технології консервуванняВикористання плодово-ягідних порошків в технологіях томатних соусівThesis