Майонезний соус (патент на корисну модель 137458) - Романовська, Тетяна Іванівна; Ремесник, Тетяна Володимирівна; Осейко, Микола Іванович (My University, 2019)
Майонезний соус включає олію рафіновану дезодоровану, сіль кухонну, цукор, воду питну, та додатково включає борошно горохове попередньо клейстеризоване, яєчний порошок, оцет столовий. Mayonnaise sauce includes refined deodorized oil, kitchen silt, zucor, drinking water, which additionally includes borosno peas, gelatinized in front, egg powder, table oats.
Keywords: майонез; mayonnaise; соус; sauce; горохове борошно; pea flour; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів