Шамшур, Анна ГригорівнаПольовик, Володимир ВікторовичКравчук, Надія Миколаївна2019-07-162019-07-162019Шамшур, А. Г. Використання нетрадиційної сировини – алое вера в напоях / А. Г. Шамшур, Н. М. Кравчук, В. В. Польовик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 85 Ювілейна Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів присвячена 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. - К. :НУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 20https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30015Проведено дослідження по визначенню оптимальних параметрів приготування напоїв власного виробництва в закладах ресторанного господарства з використанням нетрадиційної сировини – соку алое вера, з метою надання їм лікувально-профілактичних властивостей. The research was conducted to determine the optimal parameters of the preparation of drinks of own production in the restaurants of restaurant industry using unconventional raw materials - aloe vera juice, in order to provide therapeutic and prophylactic properties.uk-UKсік алое верафруктозний сиропнапій з журавлинизахисні функції організмутоксиниaloe vera juicefructose syrupcranberry drinkprotective functions of the bodytoxinsВикористання нетрадиційної сировини – алое вера в напояхThesis