Арсеньєва, Лариса ЮріївнаМахинько, Валерій Миколайович2014-07-232014-07-232003Арсеньєва, Л. Ю. Розробка рецептури та технології хліба зі збалансованим амінокислотним складом / Л. Ю. Арсеньєва, В. М. Махинько // Збірник наукових праць ДонДУЕТ ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк, 2003. – Вип. 8. – С. 43–49.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16254Вивчено можливість внесення 5-15 % білкового соєвого концентрату у хлібобулочні вироби. Запропоновано для хліба з підвищеним вмістом продуктів переробки сої використовувати розроблений комплексний поліпшувач якості. We studied the possibility of introducing 5-15 % soy protein concentrate in bakery products. Proposed for bread with a high content of products of processing of a soya to use comprehensive improver quality.uk-UKхлібтістосоябілковий концентратякістькафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівbreaddoughsoyprotein concentratequalityкафедра експертизи харчових продуктівРозробка рецептури та технології хліба зі збалансованим амінокислотним складомArticle