Електронні ресурси наукових бібліотек, як середовище для розповсюдження інформації - Левченко, Наталія Петрівна (My University, 2017)
Розглядається рівень розвитку електронних ресурсів та завдання, які вони дозволять розв'язати у модернізації системи вищої освіти та науки. Рассматривается уровень развития электронных ресурсов и задачи, которые они позволят решить в модернизации системы высшего образования и науки. We consider the level of electronic resources and the tasks that they will resolve the modernization of higher education and science.
Keywords: бібліотека ЗВО; електронні інформаційні ресурси; електронна бібліотека; електронний каталог; інституційний репозитарій; институциональный репозитарий; электронные информационные ресурсы; электронная библиотека; электронный каталог; institutional repository; electronic information resources; university Library; electronic library; electronic catalog