Загальні тенденції розвитку цукрової промисловості України - Підмогильна, Вікторія Олегівна (My University, 2014)
Останнім часом, як на ринку цукру, так і в буряковій галузі, почали виникати досить серйозні проблеми.В последнее время, как на рынке сахара, так и в свекольной отрасли, начали возникать достаточно серьезные проблемы. Recently, as the sugar market, and in beet industry began to emerge very serious problems.
Keywords: цукрова промисловость; бурякова галузь; сахарная промышленность; свекольная отрасль; sugar industry; beet industry