Вплив різних носіїв селену на мікробіологічні процеси в напівфабрикатах хлібопекарського виробництва - Арсеньєва, Лариса Юріївна; Антонюк, Марія Миколаївна; Герасименко, Лариса Олександрівна; Хіврич, Борис Іванович; Доценко, Віктор Федорович (My University, 2004)
Досліджено вплив різних носіїв селену на бродильну мікрофлору напівфабрикатів хлібопекарського виробництва. Отримано результати, які дають змогу прогнозувати певне підвищення якості хлібобулочних виробів, збагачених селеном за допомогою солоду сої, що містить селен. The influence of different media on selenium fermenting microflora of semi-finished bakery production. The results that allow you to predict some improvement of the quality of bakery products enriched with selenium using soybean malt containing selenium.
Keywords: соя; мікрофлора; селен; хлібопекарські вироби; солод; soy; mykroflora; selenium; bakery products; malt; кафедра біотехнології і мікробіології; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра готельно-ресторанної справи