Арсеньєва, Лариса ЮріївнаАнтонюк, Марія МиколаївнаГерасименко, Лариса ОлександрівнаХіврич, Борис ІвановичДоценко, Віктор Федорович2013-12-022013-12-022004Вплив різних носіїв селену на мікробіологічні процеси в напівфабрикатах хлібопекарського виробництва / Л. Ю. Арсеньєва, М. М. Антонюк, Л. О. Герасименко та ін. // Харчова промисловість. – К.: НУХТ, 2004. – № 3. – С. 26 – 27.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11715Досліджено вплив різних носіїв селену на бродильну мікрофлору напівфабрикатів хлібопекарського виробництва. Отримано результати, які дають змогу прогнозувати певне підвищення якості хлібобулочних виробів, збагачених селеном за допомогою солоду сої, що містить селен. The influence of different media on selenium fermenting microflora of semi-finished bakery production. The results that allow you to predict some improvement of the quality of bakery products enriched with selenium using soybean malt containing selenium.otherсоямікрофлораселенхлібопекарські виробисолодsoymykrofloraseleniumbakery productsmaltкафедра біотехнології і мікробіологіїкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра експертизи харчових продуктівкафедра готельно-ресторанної справиВплив різних носіїв селену на мікробіологічні процеси в напівфабрикатах хлібопекарського виробництваArticle