Ковальов, Олександр ВолодимировичТеличкун, Володимир ІвановичОлійник, Наталія Вікторівна2013-09-122013-09-121999Ковальов, О. Теплопоглинання в процесі випікання хліба / О. Ковальов, В. Теличкун, Н. Олійник // Харчова і переробна промисловість. — 1999. — № 5-6. — С. 19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9633Теплопоглинання досліджували за методикою розрахунку в плоскій поверхні. Тістову заготовку формували з кількох плоских шарів тіста змінної товщини, між якими закладали малогабаритні шаруваті щільні датчики теплового потоку з ребрами жорсткості для утримання їх у горизонтальній площині. Heat absorption explored by the method of calculation in a flat surface. Dough workpiece formed of several layers of flat pastry variable thicknesses, which are laid between small dense layered heat flux sensors with stiffeners to keep them in a horizontal plane.тістотеплопічтеплопоглинанняdoughheatovenheat absorptionкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвТеплопоглинання в процесі випікання хліба