Швед, Тетяна Володимирівна2016-04-272016-04-272014Швед, Т. В. Монополізація олійно-жирової галузі України як тенденція її розвитку / Т. В. Швед / Сучасні проблеми розвитку підприємств харчової промисловості: теорія та практика : програма і матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених і студентів, 13–14 листопада 2014 р. — К.: НУХТ, 2014. — С. 299-300.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22991Тенденцією розвитку олійно-жирової галузі в Україні на сучасному етапі є активізація процесів концентрації виробництва і централізації капіталів як за рахунок збільшення потужностей і будівництва нових заводів, так і за рахунок угод поглинання тих компаній, що є найбільш небезпечними конкурентами на ринку. Trend of oil and fat industry in Ukraine at present is to promote the production processes of concentration and centralization of capital both by increasing the capacity and construction of new plants and acquisitions transactions by the companies which are the most dangerous competitors in the market.uk-UKкафедра економічної теоріїмонополізаціяолійно-жирова галузьагропромисловий комплексmonopolizationoil and fat industryagro-industrial complexМонополізація олійно-жирової галузі України як тенденція її розвиткуOther