Паска, Марія ЗіновіївнаМаслійчук, Ольга Богданівна2021-02-112021-02-112018Паска, М. З. Контроль якості м’ясних функціональних котлет / М. З. Паска, О. Б. Маслійчук // Наукові праці НУХТ. – 2018. – Т. 24, № 5. – С. 135–143.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32529Метою дослідження є аналіз сенсорних показників м ’ясних функціональних котлет та контроль токсичності котлет з 10-відсотковим вмістом люпинового борошна та дивосилу. Для досягнення поставленої мети були поставлені такі завдання: розроблення рецептури та технологічної схеми виробництва МФК; оцінка сенсорних показників якості МФК; визначення токсичності МФК з 10 відсотковим вмістом люпинового борошна та дивосилу за умов згодовуванням білим мишам як основного корму протягом 10 днів; аналіз при патологоанатомічному розтині мишей стану внутрішніх органів та аналіз гематологічних досліджень крові.otherм ’ясний фаршлюпинове борошноlupine flourground meatдивосилпосічені напівфабрикатиcut semi-finished productsdivosilм ’ясні функціональні котлетиmeat functional cutletsКонтроль якості м’ясних функціональних котлетArticle