Камлай, Іванна Сергіївна2021-09-212021-09-212021Камлай, І. С. Наукове обґрунтування технологій аюрведичних харчових продуктів на основі сировинної бази України. Наукове обґрунтування технологій аюрведичних м`ясо-рослинних напівфабрикатів з використанням комплексу бета-циклодекстрину з йодом : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Іванна Сергіївна Камлай ; наук. керівник Василь Михайлович Пасічний. – Київ, 2021. – 98 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35473напівфабрикатибета-циклодекстринйодкуряче м'ясом'ясо-рослинні напівфабрикатифаршева системакафедра технології м’яса і м’ясних продуктівНаукове обґрунтування технологій аюрведичних харчових продуктів на основі сировинної бази України. Наукове обґрунтування технологій аюрведичних м`ясо-рослинних напівфабрикатів з використанням комплексу бета-циклодекстрину з йодом