Догойда, Владислав Миколайович2021-10-072021-10-072021Догойда, В. М. Удосконалення системи управління безпечністю із розробленням процедури поводження із хімічними речовинами при виробництві кефіру вітамінізованого для оператора ринку ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Владислав Миколайович Догойда ; наук. керівник Оксана Миколаївна Вашека. – Київ, 2021. – 208 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35878otherкефір вітамінізованийтехнологія виробництватехнологічна експертизабезпечність харчової продукціїкафедра експертизи харчових продуктівУдосконалення системи управління безпечністю із розробленням процедури поводження із хімічними речовинами при виробництві кефіру вітамінізованого для оператора ринку ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей»Other