Гащук, Олександра ІзидорівнаМоскалюк, Оксана ЄвгеніївнаГоловачко, Валерій Михайлович2021-12-132021-12-132021Гащук, О. І. Розроблення рецептури м’ясного паштету для спеціального харчування / О. І. Гащук, О. Є. Москалюк, В. М. Головачко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів ІХ Міжнародної науково-технічної конференції, 09–10 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 204.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36815З метою отримання м'ясних продуктів, що відповідають фізіологічним нормам харчування науковці рекомендують здійснювати збагачення їх функціональними інгредієнтами рослинного походження, які забезпечать надходження ессенціальних нутрієнтів. Метою наукової роботи є розробка рецептури комбінованого м'ясного паштету для спеціального харчування з використанням сировини тваринного і рослинного походження, що володіє дієтичними властивостями. In order to obtain meat products that meet the physiological norms of nutrition, scientists recommend to enrich them with functional ingredients of plant origin, which will ensure the supply of essential nutrients. The aim of the scientific work is to develop a recipe for combined meat pate for special nutrition using raw materials of animal and vegetable origin, which has dietary properties.м’ясо птиціволоські горіхигарбузовий сікpoultrywalnutspumpkin juiceкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівРозроблення рецептури м’ясного паштету для спеціального харчуванняThesis