Підходи щодо визначення сутності поняття «фінансова безпека підприємства» - Геник, Світлана Ярославівна (My University, 2014)
На сучасному етапі економічного розвитку більшість вітчизняних підприємств знаходяться в достатньо нестабільному стані, що викликано багатьма проблемами політичного та економічного характеру. At the present stage of economic development, most domestic enterprises are rather unstable condition, which caused many problems of political and economic nature.
Keywords: фінансова безпека підприємства; економічний розвиток; financial security company; economical development