Махинько, Людмила ВасилівнаТилик, Олексій Вячеславович2020-11-202020-11-202020Махинько, Л. В. Дослідження можливості використання борошна рисового в рецептурах солоних начинок для продуктів коекструзії / Л. В. Махинько, О. В. Тилик // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали IХ Міжнародної науково-практично інтернет-конференції. – Прага : Oktan Print s.r.o., 2020. – С. 77.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32234Розглянуто можливість створення рецептурних композицій солоних начинок для продуктів високотемпературної коекструзії. Досліджено вплив борошна рисового на органолептичні та структурно-механічні властивості начинок. The possibility of creating prescription compositions of salty fillings for high-temperature coextrusion products is considered. The influence of rice flour on organoleptic and structural-mechanical properties of fillings has been studied.otherекструзіяначинкаборошно рисовеякістьструктураорганолептикаextrusionfillingrice flourqualitystructureorganolepticsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження можливості використання борошна рисового в рецептурах солоних начинок для продуктів коекструзіїThesis