Мирончук, Валерій ГригоровичЄщенко, Оксана АнатоліївнаСамілик, Марина Михайлівна2013-07-022013-07-022012Мирончук, В. Г. Застосування теплової обробки утфелю останнього продукту в перемішувачах-кристалізаторах / В. Г. Мирончук, О. А. Єщенко, М. М. Самілик // Вісник Тернопільського національного технічного університету. – 2012. – № 4 (68). – С. 227–233.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8717В статті, на основі виробничих, лабораторних та обчислювальних експериментів запропоновано новий спосіб інтенсифікації процесу кристалізації утфелю останнього продукту в мішалках-кристалізаторах. Показана доцільність заміни розкачок утфелю останнього продукту водою в мішалках кристалізаторах проміжним нагріванням утфелю на 7–10 °С після зниження його температури до 50÷55 °С. За таких умов досягається ефект кристалізації 7,4÷8,2%.утфельпроміжне нагріваннякристалізаціясахарозакристалкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняпромежуточный нагревкристаллизациясахарозакристаллsugar massecuiteintermediate heatingcrystallizationsucrosecrystalЗастосування теплової обробки утфелю останнього продукту в перемішувачах-кристалізаторахArticle