Інноваційні методи вентиляції басейнів - Скребець, Анна Сергіївна; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2016)
У матеріалах розглядаються новітні технічні рішення для вентиляції басейнів, включаючи використання осушувачів повітря для зниження вологості та енергозбереження у процесах підігріву води та повітря
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; басейн; swimming; осушення повітря; air dehumidification