Дикун, Світлана ВасилівнаНовохацька, Олександра ОлександрівнаГащук, Олександра Ізидорівна2015-03-252015-03-252015Дикун, С. В. Проблеми харчування людей, що мають підвищене фізичне навантаження / С. В. Дикун, О. О. Новохацька, О. І. Гащук // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24 — 25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 66-67.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19927У XXI сторіччі інтенсивний спосіб життя вимагає розробки продуктів харчування для людей з підвищеним фізичним навантаженням. З точки зору фізіології будь-яка трудова діяльність - це витрати фізичної і розумової енергії людини. Фізична діяльність визначається, в основному, роботою м’язів, до яких посилено поступає кров, забезпечуючи надходження кисню та вилучення продуктів окиснення. In the XXI century intensive lifestyle requires the development of food for people with high physical activity. In terms of physiology any employment - is the cost of physical and mental energy person. Physical activity is defined mainly working muscles, which strongly enters the blood, providing oxygen and removing oxidation products.otherфізичне навантаженняхарчуваннякровphysical activitynutritionbloodкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПроблеми харчування людей, що мають підвищене фізичне навантаженняOther