Голобородько, Ірина ЮріївнаКорецька, Ірина ЛьвівнаПольовик, Володимир ВікторовичМасліков, Максим Михайлович2024-03-012024-03-012023Удосконалення дієтичних ягідних соусів / І. Ю. Голобородько, І. Л. Корецька, В. В. Польовик, М. М. Масліков // Харчова промисловість як основа продовольчої безпеки і розвитку держави : збірник наукових праць за матеріалами Х Міжнародної науково-практичної конференції, 27 листопада 2023 р. – С. 41–43https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41922Розглянуто питання спільного використання рослинної сировини у технології напівфабрикатів для подальшого використання в кулінарії та у технологіях соусів. Шляхом проведених експериментальних досліджень визначено технологічні режими приготування та зберігання купажних напівфабрикатів та солодких соусівThe issue of joint use of plant raw materials in the technology of semi-finished products for further use in cooking and in the technology of sauces is considered. Technological modes of preparation and storage of blended semi-finished products and sweet sauces were determined through experimental researchukкафедра теплоенергетики та холодильної технікикафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїаналізсолодкі соуситехнологія купажного напівфабрикатуanalysissweet saucestechnology of blended semi-finished productsУдосконалення дієтичних ягідних соусівThesishttps://orcid.org/0000-0001-5680-5789https://orcid.org/0000-0001-8760-3813https://orcid.org/0000-0002-4528-1155