Михалевич, Артур ПетровичСкуйбіда, Валерія ВіталіївнаШульга (Замура), Світлана Анатоліївна2019-05-282019-05-282019Михалевич, А. Вплив стічних вод цукрових виробництв на екологічну безпеку / А. Михалевич, В. Скуйбіда, С. Шульга // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 262.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29376Промислові стічні води цукрових підприємств є найбільш потужними джерелами забруднення природних вод. Промислові стічні води характеризуються як великими об’ємами утворення, так і непостійністю хімічного складу. Крім того, промислові стічні води можуть утворюватись несистематично, що ускладнює проблему їх утилізації. Industrial waste water from sugar factories is the most powerful sources of natural water pollution. Industrial wastewater is characterized by both large volumes of formation and the volatility of the chemical composition. In addition, industrial waste water can be formed unsystematically, which complicates the problem of their utilization.uk-UKцукрове виробництвостічні водиsewagesugar productionкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології цукру і підготовки водиВплив стічних вод цукрових виробництв на екологічну безпекуThesis