Гойко, Ірина ЮріївнаКоваленко, Олександра Сергіївна2022-06-062022-06-062022Гойко, І. Розроблення зефіру оздоровчого спрямування / І. Гойко, О. Коваленко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень–травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 44https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37614Показано перспективність використання в якості функціонального інгредієнта пюре журавлини, що дозволяє отримати новий продукт з високою харчовою та біологічною цінністю, із гарними органолептичними показниками та розширити асортимент кондитерських виробів оздоровчого спрямування. The prospects of using cranberry puree as a functional ingredient are shown, which allows to obtain a new product with high nutritional and biological value, with good organoleptic characteristics and to expand the range of confectionery products for health purposes.пюреягоди журавлинизефірвітамін Срureecranberriesmarshmallowsvitamin Cкафедра технології оздоровчих продуктівРозроблення зефіру оздоровчого спрямуванняThesis