Розроблення зефіру оздоровчого спрямування - Гойко, Ірина Юріївна; Коваленко, Олександра Сергіївна (My University, 2022)
Показано перспективність використання в якості функціонального інгредієнта пюре журавлини, що дозволяє отримати новий продукт з високою харчовою та біологічною цінністю, із гарними органолептичними показниками та розширити асортимент кондитерських виробів оздоровчого спрямування. The prospects of using cranberry puree as a functional ingredient are shown, which allows to obtain a new product with high nutritional and biological value, with good organoleptic characteristics and to expand the range of confectionery products for health purposes.
Keywords: пюре; ягоди журавлини; зефір; вітамін С; рuree; cranberries; marshmallows; vitamin C; кафедра технології оздоровчих продуктів