Впровадження інноваційного веб-моніторингу на ринок готельно-ресторанного бізнесу - Виноградова, Діана Сергіївна; Басюк, Дарія Іванівна (My University, 2015)
Дана технологічна розробка дозволила контролювати співробітників та самостійно реєструвати моменти порушення, «побачивши», коли персонал працюватиме без рукавичок або головних уборів при обробці їжі, що в свою чергу дозволило адміністративному складу ресторанів мати правильне уявлення про рівень підготовки свого персоналу та визначити чи потребують вони в додатковому навчанні.
Keywords: інноваційний менеджмент; готельно-ресторанний бізнес; веб-моніторинг; кафедра туристичного та готельного бізнесу