Виноградова, Діана СергіївнаБасюк, Дарія Іванівна2015-04-032015-04-032015Виноградова, Д. С. Впровадження іноваційного веб-моніторингу на ринок готельно-ресторанного бізнесу / Д. С. Виноградова, Д. І. Басюк // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 183-184.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20068Дана технологічна розробка дозволила контролювати співробітників та самостійно реєструвати моменти порушення, «побачивши», коли персонал працюватиме без рукавичок або головних уборів при обробці їжі, що в свою чергу дозволило адміністративному складу ресторанів мати правильне уявлення про рівень підготовки свого персоналу та визначити чи потребують вони в додатковому навчанні. This technological development has allowed staff to monitor and record the moments of self-abuse, "seeing" where staff work without gloves or hats in the processing of food, which in turn allowed the administrative staff of the restaurants have a correct idea of the level of training of its staff and determine whether they need to additional training.otherінноваціїготельно-ресторанний бізнесвеб-моніторингinnovationhotel andrestaurant businessweb monitoringкафедра туристичного та готельного бізнесуВпровадження інноваційного веб-моніторингу на ринок готельно-ресторанного бізнесуOther