Белемець, Тетяна ОлександрівнаЮщенко (Гончар), Наталія МихайлівнаРадзієвська, Ірина Гіронтіївна2017-11-282017-11-282016Белемець, Т. О. Визначення жироутримуючої здатності емульгаторів для купажів натуральних рослинних олій / Т. О. Белемець, Н. М. Ющенко, І. Г. Радзієвська // Перспективи розвитку мясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : П’ята Міжнародна науково-технічна конференція, 2016. – К. : НУХТ, 2016. – С. 141–142.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26229На сьогодні увага вчених усього світу зосереджена на вирішенні проблеми здорового способу життя та раціонального харчування. Відповідно до результатів низки досліджень структури вживання харчових продуктів різними групами населення, виявлені відхилення від сучасних принципів здорового (раціонального) харчування. На сам перед це пояснюється дисбалансом споживання жирових продуктів та їх безпосередньої якості. At present, the attention of scholars around the world is focused on solving the problem of healthy lifestyles and good nutrition. In accordance with the results of studies on the structure of food use by different groups of people, deviations from the modern principles of healthy (rational) nutrition have been identified. On its own, this is due to an imbalance in the consumption of fat products and their direct quality.uk-UKкупажкупаж натуральних олійрослинні оліїblendingblending of natural oilsvegetable oilsкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра біотехнології і мікробіологіїВизначення жироутримуючої здатності емульгаторів для купажів натуральних рослинних олійOther