Особливості формування облікової політики підприємства з урахуванням МСФЗ - Скоморохова, Світлана Юріївна (My University, 2015)
Облікова політика підприємства може містити інформацію, яка дозволить зробити бухгалтерський облік більш прозорим, а господарські процеси - більш контрольованими. Це повною мірою стосується створення і належної адаптації під правила ведення бухгалтерського обліку робочого плану рахунків виробничого підприємства. The accounting policies of the enterprise may contain information which will make accounting more transparent and business processes - more controlled. This fully applies to the establishment and proper adaptation of the rules of accounting work plan accounts production company.
Keywords: інформація; звітність; фінансовий стан; information; financial position; accounting; кафедра обліку і аудиту