Склад запіканки овочевої (Патент 139461 UA) - Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Михалевич, Артур Петрович (My University, 2020)
Склад запіканки овочевої містить сир кисломолочний з масовою часткою жиру 5 %, буряк та моркву у співвідношенні 1:1, концентрат сироваткових білків, сіль сванську та молоко незбиране з масовою часткою жиру 3,2 %.
Keywords: запіканка; концентрат сироваткових білків; овочевий наповнювач; casserole; whey protein concentrate; vegetable filler; кафедра технології молока і молочних продуктів