Аналіз концепції класичного і некласичного ідеалів раціональності у праці М. К. Мамардашвілі - Шевченко, Анастасія Олександрівна; Кітов, Микола Григорович (My University, 2016)
Робота присвячена аналізу концепції «класичне» та «некласичне» в філософії М.К. Мамардашвілі. Порівняно правила та явища класичної раціональності та некласичного типу. The work deals with the analysis of the concept of "classical" and "non-classical" in philosophy M. K. Mamardashvili. There have been compared rules and phenomena of classical and non-classical types of rationality.
Keywords: ідеал; раціональність; Мамардашвілі; некласичний; класичний; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; кафедра гуманітарних дисциплін; ideal; rationality; Mamardashvili; non-classical; classical