Сутність та види фінансової реструктуризації підприємств - Бойко, Ірина Анатоліївна (Бойко, І. А. Сутність та види фінансової реструктуризації підприємств / І. А. Бойко // Наукові праці НУХТ . – 2013. - № 48. – С. 232-236., 2013)
Розглянуто основні підходи до визначення реструктуризації підприємства. Визначено сутність і завдання фінансової реструктуризації. Розглянуто основні напрями фінансової реструктуризації та їх відмінності. Запропоновано здійснювати фінансову реструктуризацію за двома основними напрямами і для кожного напряму визначено свої види. The main approaches to the definition of restructuring the company. The essence and objectives of financial restructuring. The main areas of financial restructuring and their differences. A financial restructuring exercise in two main directions for each area identified their species.
Keywords: реструктуризація; фінансова реструктуризація; реструктуризація активів; реструктуризація пасивів; restructuring; financial restructuring; the restructuring of assets; restructuring liabilities; кафедра економіки праці та менеджменту