Визначення коефіцієнта варіації культур з підвищеним вмістом ліпідів - Кожевнікова, Маргарита Ігорівна; Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович (My University, 2016)
В тезах наведено інформацію про змішування насіння соняшнику та кукурудзи, а також про коефіцієнти варіації сумішей. In theses are about blending sunflower seeds and corn, and the mixtures of coefficients of variation.
Keywords: змішування; насіння соняшнику; кукурудза; mixing; sunflower seeds; corn; кафедра технології зберігання і переробки зерна