Лихолат, ОксанаОсьмак (Федченко), Тетяна Григорівна2014-04-152014-04-152012Лихолат, О. С. Сучасні аспекти харчування населення України / О. С. Лихолат, Т. Г. Осьмак // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 78 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2-3 квітня 2012 р., м. Київ. — К.: НУХТ, 2012. — Ч. 1. – С. 250-251https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14011Представлена статистика споживання продуктів харчування населення України. Проведений моніторинг стану харчування різних верств населення. Наведені дані, які зазначають біологічні компоненти в найпоширеніших продуктах харчування та їх фізіологічну дію. The presented statistics of food consumption in Ukraine. The monitoring of the nutritional status of different population groups. These data indicate that biological components of common foods and their physiological effectsotherпринципи харчуванняprinciples of nutritionбіологічні компонентиbiological componentsструктура харчуванняstructure of powerкафедра технології молока і молочних продуктівСучасні аспекти харчування населення УкраїниThesis