Олексієнко, Наталія ВалентинівнаОболкіна, Віра ІллівнаСивній, Іванна Іванівна2013-04-022013-04-022011Олексієнко, Н. В. Мікробіологічна безпека харчових продуктів / Н.В. Олексієнко, В.І. Оболкіна, І.І. Сивній // Продовольча індустрія АПК. – 2011. – № 6. – С. 38–41.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7195Розглянуто біологічні фактори ризику для безпеки харчових продуктів; подано стислу характеристику мікроорганізмів, що визначають гігієнічні нормативи харчових продуктів, умов життя цих мікроорганізмів та їх особливості. Зроблені висновки щодо способів забезпечення мікробіологічної безпеки харчових продуктів.uk-UKфактори ризикумікроорганізмигігієнічні нормативиxарчова безпекахарчові продуктиrisk factorsmicroorganismshygienic standardsfood safetyfood productsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівМікробіологічна безпека харчових продуктівArticle