Остролуцький, Микола ВікторовичМукоїд, Роман Миколайович2018-03-152018-03-152017Мукоїд, Р. М. Вплив способів подрібнення зерно-продуктів на якість пивного сусла / Р. М. Мукоїд, М. В. Остролуцький // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 83-ї наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5 – 6 квітня. – К. : НУХТ, 2017. – С. 251.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26775Метою роботи є створення найбільш сприятливих умов для дії води на фракції помелу і забезпечення швидкого розчинення речовин та перетворення нерозчинних речовин у розчинні. The purpose of the work is to create the most favorable conditions for the action of water on the grinding fraction and to ensure rapid dissolution of substances and the transformation of insoluble substances in the soluble.uk-UKсолоддробаркадробленнясуслопродуктивністьMaltcrushercrushingwortproductivityкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВплив способів подрібнення зерно-продуктів на якість пивного суслаOther