Янчик, Марія ВолодимирівнаНєміріч, Олександра ВолодимирівнаЯнчик, Олена Петрівна2018-05-102018-05-102017Янчик, М. В. Дослідження хімічного складу кондитерського напівфабрикату з порошком з моркви / М. В. Янчик, О. В. Нєміріч, О. П. Янчик // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : матеріали VIІ міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів. – Київ : НУБіП України, 2017. – С. 191-192.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27307Досліджено хімічний, мінеральний та вітамінний склад кондитерського напівфабрикату з порошком з моркви. Доведено, що використання порошку з моркви сприяє не лише формуванню споживних властивостей, а й підвищенню харчової цінності кондитерського напівфабрикату. The chemical, mineral and vitamin content of the confectionery semi-finished product with carrot powder is investigated. It is proved that the use of powder from carrots contributes not only to the formation of consumer properties, but also to increase the nutritional value of confectionery semi-finished products.uk-UKхімічний складкондитерський напівфабрикатпорошок з морквиchemical compositionconfectionery semi-finishedcarrot powderкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра експертизи харчових продуктівДослідження хімічного складу кондитерського напівфабрикату з порошком з морквиThesis