Застосування насіння льону та шроту насіння льону в технології галет - Балагуц, Ірина Леонідівна; Дорохович, Вікторія Віталіївна (My University, 2021)
Встановлено раціональне дозування насіння льону (12%) та шроту насіння льону (6 %) до маси готових виробів. Визначено, що застосування насіння льону та шроту насіння льону не має істотного впливу на вологість та лужність виробів. Намочуваність галет зменшується. Галети насінням льону та шротом насіння льону мають гарні органолептичні показники Rational dosing of flax seeds (12%) and flax seed meal (6%) to the weight of finished products was established. It is determined that the use of flax seeds and flax seed meal does not have a significant effect on moisture and alkalinity of products. The wettability of the biscuits decreases. Flaxseed biscuits and flaxseed meal have good organoleptic characteristics
Keywords: галети; насіння льону; шрот насіння льону; органолептичні показники; фізико-хімічні показники; вироби оздоровчого призначення; biscuits; flax seeds; flax seed meal; organoleptic indicators; physico-chemical parameters; health products; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів