Балагуц, Ірина ЛеонідівнаДорохович, Вікторія Віталіївна2022-06-142022-06-142021Балагуц, І. Л. Застосування насіння льону та шроту насіння льону в технології галет / І. Л. Балагуц, В. В. Дорохович // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві ; Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 15 вересня 2021. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 81–82.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37646Встановлено раціональне дозування насіння льону (12%) та шроту насіння льону (6 %) до маси готових виробів. Визначено, що застосування насіння льону та шроту насіння льону не має істотного впливу на вологість та лужність виробів. Намочуваність галет зменшується. Галети насінням льону та шротом насіння льону мають гарні органолептичні показники Rational dosing of flax seeds (12%) and flax seed meal (6%) to the weight of finished products was established. It is determined that the use of flax seeds and flax seed meal does not have a significant effect on moisture and alkalinity of products. The wettability of the biscuits decreases. Flaxseed biscuits and flaxseed meal have good organoleptic characteristicsotherгалетинасіння льонушрот насіння льонуорганолептичні показникифізико-хімічні показникивироби оздоровчого призначенняbiscuitsflax seedsflax seed mealorganoleptic indicatorsphysico-chemical parametershealth productsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівЗастосування насіння льону та шроту насіння льону в технології галетThesis