Мороз, Олена Олексіївна2016-04-082016-04-082016Мороз, О. О. Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням композиційних білоквміщуючих наповнювачів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.18.04 «Технологія м’ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів» / Мороз Олена Олексіївна ; НУХТ. – Київ, 2016. – 25 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22819Обґрунтовано підходи щодо виробництва напівкопчених ковбас з використанням м'яса птиці і композиційних білоквмісних сумішей з використанням зародків пшениці, сухої молочної сироватки, колагеновмісної сировини і технологічних добавок. It is founded approaches for production half smoked sausages with application poultry meat and composition protein including compound with wheat nucleus, dry whey, collagen including stuff and technological addends application.uk-UKпосолм'ясо птиціпшеничні зародкимолочна сироваткаwheat nucleuswheysaltingpoultry meatУдосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням композиційних білоквміщуючих наповнювачівThesis