Дробот, Віра ІванівнаМахинько, Валерій МиколайовичПрищепчук, Марина Олександрівна2018-11-272018-11-272018Патент 127917 UA МПК A21D 2/26 (2006.01) Суха борошняна суміш для приготування високобілкового хліба / Дробот В. І., Махинько В. М., Прищепчук М. О.; заявник Національний університет харчових технологій. - № u201802663 ; заявл. 16.03.2018 ; опубл. 27.08.2018 ; Бюл. № 16, 2018https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28551Корисна модель відноситься до харчової промисловості, а саме до борошномельної та хлібопекарської галузей, і може бути використана для виробництва високобілкових хлібобулочних виробів, збагачених ізолятом соєвого білка. Технічний результат полягає в отриманні композиції інгредієнтів, яка може бути використана у технології хлібних виробів з підвищеним вмістом білка і незамінних амінокислот. The useful model relates to the food industry, namely to the milling and baking industry, and can be used to produce high-protein bakery products rich in soy protein isolate. The technical result is to obtain the composition of the ingredients, which can be used in the technology of bakery products with high protein content and essential amino acids.uk-UKхліббілокізолятсояклейковинасумішамінокислотаbreadproteinisolatesoyglutenmixtureamino acidкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівСуха борошняна суміш для приготування високобілкового хліба (Патент на корисну модель № 127917)Other