Бондар, Микола ВасильовичМаринченко, Віктор ОпанасовичШиян, Петро ЛеонідовичУкраїнець, Анатолій ІвановичМудрак, Тетяна ОмелянівнаФіщенко, Анатолій Миколайович2012-12-212012-12-212005Як антисептуючий засіб у технології виготовлення спирту з крохмалевмісної сировини рекомендовано використовувати солі полігексаметиленгуанідину / М. В. Бондар, В. О. Маринченко, П. Л. Шиян, А. І. Українець // Харчова і переробна промисловість. - 2005. - № 10. - C. 21.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4811Визначення можливості використання солей полігексаметиленгуанідину як запобіжного засобу для пригнічення розвитку сторонньої мікрофлори при зброджуванні сусла з крохмалевмісної сировини.Determining the possibility of using рoliheksametyleneguanidine salt as a preventive tool for suppression of extraneous microflora during fermentation of wort from raw starch.otherполігексаметиленгуанідинкрохмалевмісна сировинатехнологіяантисептикpoliheksametyleneguanidinestarch raw materialstechnologyantisepticкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваЯк антисептуючий засіб у технології виготовлення спирту з крохмалевмісної сировини рекомендовано використовувати солі полігексаметиленгуанідинуArticle