Каїра, Ю. І.Сильчук, Тетяна АнатоліївнаДробот, Віра Іванівна2013-02-082013-02-082008Каїра, Ю. І. Дослідження впливу ферментних препаратів на біохімічні процеси в тісті з житнього борошна зниженої якості / Т. А. Сильчук, В. І. Дробот, Ю. І. Каїра// матеріали 74-ї наук. конф. студ., аспір. і молод. вчених. – К., НУХТ, 2008. – С. 58.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6165Досліджено технологічний процес приготування тіста з житнього борошна зниженої якості та вивчено вплив ферментних препаратів на якість виробів з цього борошна. The manufacturing process of cooking of the test from a rye flour of poor quality is explored; influencing ferment drugs on quality bread from this flour is studied.uk-UKтістоdoughхлібферментні препаратиборошно зниженої якостіbreadenzymesflour badкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження впливу ферментних препаратів на біохімічні процеси в тісті з житнього борошна зниженої якостіVideo