Соковмісний напій для функціонального харчування - Боатрі, Катерина Дмитрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна (My University, 2023)
Композиція з вишневого соку та екстрактів зеленого чаю і стевії створить гармонію смаків та ароматів, а також наситить соковмісний напій нутрієнтами, які забезпечать загальнозміцнюючу та антиоксидантну дію напою. The composition of cherry juice and extracts of green tea and stevia will create a harmony of flavors and aromas, as well as saturate the juice-based drink with nutrients that will provide general strengthening and antioxidant effect of the drink.
Keywords: функціональне харчування; соковмісний напій; сік вишні; екстракт зеленого чаю; екстракт стевії; функціональний харчовий продукт; functional nutrition; juice drink; cherry juice; green tea extract; stevia extract; functional food; кафедра технології оздоровчих продуктів