Боатрі, Катерина ДмитрівнаСтеценко, Наталія Олександрівна2023-05-152023-05-152023Боатрі, К. Соковмісний напій для функціонального харчування / К. Боатрі, Н. Стеценко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених,аспірантів і студентів, 3-7 квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 1. – С. 95https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40675Композиція з вишневого соку та екстрактів зеленого чаю і стевії створить гармонію смаків та ароматів, а також наситить соковмісний напій нутрієнтами, які забезпечать загальнозміцнюючу та антиоксидантну дію напою. The composition of cherry juice and extracts of green tea and stevia will create a harmony of flavors and aromas, as well as saturate the juice-based drink with nutrients that will provide general strengthening and antioxidant effect of the drink.otherфункціональне харчуваннясоковмісний напійсік вишніекстракт зеленого чаюекстракт стевіїфункціональний харчовий продуктfunctional nutritionjuice drinkcherry juicegreen tea extractstevia extractfunctional foodкафедра технології оздоровчих продуктівСоковмісний напій для функціонального харчуванняThesis