Аналіз інноваційної діяльності промислових підприємств м. Києва - Левченко, Юлія Григорівна (My University, 2005)
В статті проаналізовано стан інноваційної діяльності промислових підприємств міста Києва, зроблено кореляційний аналіз між факторами обсягу фінансування і кількістю спеціалістів, які виконують науково-технічні роботи за сумісництвом та обсягом виконаних робіт, виявлені проблеми та перешкоди здійснення інноваційної діяльності, запропоновані шляхи покращення інноваційного розвитку міста Києва. In the article is analyzed of innovative activity of industrial enterprises of city of Kiev, the exposed problems and obstacles of realization of innovative activity, the offered ways of improvement of innovative development of city of Kiev.
Keywords: інтелектуальна власність; науково-технічна діяльність; інноваційна діяльність підприємства; innovative activity of an enterprise; intellectual own; scientific and technical activity; innovative activity; кафедра економіки і права