Психологічні особливості професійної діяльності технологів-інженерів харчової промисловості - Чубенко, Лариса Михайлівна; Михалевич, Артур Петрович; Нікітіна, Ірина Всеволодівна (My University, 2019)
Більшість людей включені в певну професійну діяльність, яку вони вибирають з різних причин: одні за покликанням, інші за збігом обставин або порад близьких людей. Але в будь-якому випадку кожній людині треба знати про психологічні особливості своєї професійної діяльності. Most people are included in certain professional activities that they choose for different reasons: one by vocation, others by coincidence or by the advice of loved ones. But in any case, every person needs to know about the psychological characteristics of their professional activities.
Keywords: професійна діяльність; технолог-інженер; харчова промисловість; психологічні особливості; Psychological peculiarities; technologist-engineers; food industry; professional activity; кафедра гуманітарних дисциплін; кафедра гуманітарних дисциплін