Чубенко, Лариса МихайлівнаМихалевич, Артур ПетровичНікітіна, Ірина Всеволодівна2019-05-222019-05-222019Чубенко, Л. Психологічні особливості професійної діяльності технологів-інженерів харчової промисловості / А. Тимчук, О. Грек, А. Михалевич // Матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів "Наукові здобутки молоді –вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті", присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій,11–12 квітня 2019 р. – К.: НУХТ, 2019 р. – Ч.3. – С. 496.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29290Більшість людей включені в певну професійну діяльність, яку вони вибирають з різних причин: одні за покликанням, інші за збігом обставин або порад близьких людей. Але в будь-якому випадку кожній людині треба знати про психологічні особливості своєї професійної діяльності. Most people are included in certain professional activities that they choose for different reasons: one by vocation, others by coincidence or by the advice of loved ones. But in any case, every person needs to know about the psychological characteristics of their professional activities.uk-UKпрофесійна діяльністьтехнолог-інженерхарчова промисловістьпсихологічні особливостіPsychological peculiaritiestechnologist-engineersfood industryprofessional activityкафедра гуманітарних дисциплінкафедра гуманітарних дисциплінПсихологічні особливості професійної діяльності технологів-інженерів харчової промисловостіThesis