Використання програмного комплексу «Оверія-туризм» у процесі професійної підготовки менеджерів туристичної індустрії - Сікірда, Юлія Володимирівна; Бєляєв, Юрій Борисович (My University, 2016)
Доведено актуальність набуття майбутніми фахівцями з менеджменту туристичної індустрії навичок роботи з сучасними програмними продуктами, які використовуються у діяльності українських турфірм. Розкрито основні можливості використання програмного комплексу «Оверія-Туризм» для підвищення рівня готовності менеджерів туристичної індустрії до майбутньої професійної діяльності. The relevance of the acquisition skills work with modem software products by future specialists in management of tourism industry, which are used during Ukrainian travel agencies activities, had been proved. The main capabilities o f using the program complex «Overia- Tourism» to increase the level o f readiness o f the managers o f tourism industry to the futon professional activity had been shown.
Keywords: програмні модулі; професійна підготовка; туристичний бізнес; спеціалізований програмний продукт; program modules; professional training; tourism business; specializes software; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка