Продукти пероксидного окислення ліпідів у клітинах печінки мишоподібних гризунів в умовах техногенного забруднення довкілля - Задира, Світлана Володимирівна; Ковальова, Вікторія Анатоліївна; Лукашов, Дмитро Володимирович (My University, 2012)
Встановлено, що у печінці рудої нориці та жовтогорлої миші в районі впливу Трипільської ТЕС спостерігається значне накопичення продуктів ПОЛ порівняно з популяціями природно-заповідних територій. Established that liver red voles and mice zhovtohorloyi in the area of influence of Tripoli TPP there is a significant accumulation of lipid peroxidation products in comparison with populations of protected areas.
Keywords: кафедра біотехнології і мікробіології; пероксидне окислення ліпідів; мишоподібні гризуни; lipid peroxidation; mouse-like rodents