Дробот, Віра ІванівнаСисоєв, Іван АверьяновичРойтер, Ісаак МенашевичВисоцький, Г. П.2012-06-252012-06-251972Ефективність застосування молочної сироватки в хлібопеченні / В. І. Дробот, І. О. Сисоєв, І. М. Ройтер, Г. П. Висоцький // Харчова промисловість. - 1972. - № 2. - С. 30-31.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1787В статті наведено результати досліджень впливу молочної сироватки на показники технологічного процесу та якість хліба, приготованого на рідких та густих опарах. Розрахунок економічної ефективності свідчить про доцільність застосування молочної сироватки в хлібопеченні.uk-UKопаракафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівsponge doughтістомолочна сироваткавихід хлібатестомолочная сывороткавыход хлебаdairy wheyyield of breadЕфективність застосування молочної сироватки в хлібопеченні