Сучасні маркетингові підходи до надання послуг кінотеатрів - Войтович, Наталія Юріївна; Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2016)
Розглядаються сучасні маркетингові підходи до клієнтів при наданні послуг кінотеатрів. The modern marketing approaches to customers in providing services of movie theaters are discovered.
Keywords: маркетинг; маркетинг сфери послуг; маркетинг кінотеатрів; marketing; marketing in the sphere of services; marketing of cinemas; кафедра маркетингу