Кігель, Наталя ФедорівнаШульга, Наталія Михайлівна2015-03-242015-03-242008Патент № 91417 Україна, МПК С 12 N 1/20, А 23С 19/00, А 23С 19/032 Штам бактерій Lactobacillus acidophilus, що використовується у виробництві заквашу вальних культур для сичужних сирів / Кігель Н. Ф., Шульга Н. М., заявник та патентотрим. ТІММ УААН. – заявл. 16.10.08 ; опубл. 26.07.08 ; Бюл. № 14 2008 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19823Представлено матеріали щодо новизни та права отримання патенту на використання у заквашувальних культурах для виробництва сирів нового штаму бактерій.технологічні факторитехнологические факторыtechnological factorsзакваскаfermentштам бактерійштамм бактерийculture of bacteriaсироробствосыроделиеcheesemakingкафедра біотехнології і мікробіологіїШтам бактерій Lactobacillus acidophilus, що використовується у виробництві заквашу вальних культур для сичужних сирів (Патент на винахід № 91417)Technical Report