Інтелектуальний аналіз часових рядів в системі технологічного моніторингу цукрового заводу - Сич, Марина Анатоліївна; Кишенько, Василь Дмитрович (My University, 2015)
Інтелектуальний аналіз даних дозволяє визначити перспективи розвитку технологічного об'єкта, зробити висновок про якість його функціонування, надати рекомендації з пошуку і усуненню проблемних ситуацій, що є характерною особливістю цукрового виробництва, насамперед, в оцінці якісних показників продукту. Intelligent data analysis to determine the prospects for the development of technological of the object, make a conclusion about the quality of its operations, to provide advice on finding and elimination of problematic situations that are characteristic of sugar production, especially in the evaluation of product quality indicators.
Keywords: кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка; інтелектуальний аналіз; часовий ряд; цукровий завод; intelligent analysis; time series; sugar refinery