М'ясний продукт функціонального призначення - Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Пешук, Людмила Василівна; Жадько, Марина Іванівна (My University, 2017)
В основу корисної моделі поставлена задачастворити м'ясний продукт, який забезпечував би підвищення біологічної і харчової цінності, збагачував продукти харчовими волокнами, покращував органолептичні, функціонально-технологічні та структурно-механічні властивості готового продукту. The basis of a useful model is the task to create a meat product that provided would increase the biological and nutritional value, enriched food with food fibers, improved the organoleptic, functional-technological and structural-mechanical properties of the finished product.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; печінка яловича; жир тваринний; олія соняшникова; beef liver; fat is animal; sunflower oil